Bite Size Inspiration sessie met Diederick Croese

gravatar
 · 
november 5, 2019
 · 
2 min read

Op 18 november vindt een nieuwe Bite Size Inspiration lunch plaats bij KPN op de Teleportboulevard in Amsterdam. Tijdens de lunch (incl. bites) zal een keynote gegeven worden door Diederick Croese, co-founder en huidige CEO van de SingularityU Benelux.


SingularityU (in de Verenigde Staten ook wel Singularity University genoemd) is een uit Silicon Valley afkomstige denktank die educatieve programma's aanbiedt op het gebied van snelgroeiende ofwel "exponentiële technologieën". Deze denktank is in 2008 opgericht door Peter Diamandis en Ray Kurzweil op het NASA Research Park in Californië. Sinds 2016 is SingularityU ook in Nederland actief, mede dankzij Diederick Croese.  

Op 18 november zal Diederick ons introduceren in de wereld van exponentiële technologieën. Wat zijn de nieuwste snelgroeiende innovaties, en waarom zijn deze relevant voor ons? De wereld om ons heen veranderd razend snel, maar wat is hiervan de impact? Maak kennis met de key drivers van exponentiële verandering zoals Moore’s Law, the Law of Accelerating Returns en de 6D’s.

Voorafgaand aan het oprichten van SingularityU is Diederick 2 jaar de Executive Director van TEDx Amsterdam geweest, heeft hij 5 jaar bij Deloitte’s incubator gewerkt, en is hij mede-grondlegger geweest van o.a. Deloitte Fast Ventures, Holland Festival Young, en Founder Institute Amsterdam.

Wanneer?               Maandag 18 november
Hoe laat?                11.30 uur inloop / 12.00 start keynote (inclusief lunch bites)
Waar?                      Duinserre, KPN Teleportboulevard Amsterdam
Voor wie?               Iedereen die meer wilt weten over de wereld van snelgroeiende technologieën!

Graag vooraf aanmelden per email bij: Cor Wit Fonds

De Bite Size Inspiration lunch sessies worden georganiseerd door het Cor Wit Fonds. Het Cor Wit Fonds stelt zich ten doel om op het snijvlak van telecommunicatie en maatschappelijke relevantie ruimte te creëren voor (wetenschappelijk) onderzoek en creativiteit wat een bijdrage levert aan ‘Het Goede Leven’.

Comments

No Comments.

> Home    Over    Projecten    Aanmelden    Nieuws    Contact

 

Volg ons op LinkedIn

Contact 

Cor Wit Fonds
Maanplein 55
2516 CK Den Haag
Email: info@corwitfonds.nl

© Stichting Ir C. Wit Fonds  2022